Terreno en Cabrils

Referencia: 02142

240.000 €




846m2
Superficie

846m2
Parcela

Terreno en venta en Urbanización Can Bergai, de Cabrils. Consta de una superficie de 846m2 y presenta una inclinación media, con zonas llanas, por lo que es perfecto para construir fácil y cómodamente. Ideal para la construcción de una casa de dos plantas, aprovechando el desnivel existente, con vistas a Norte y sol todo el día. Muro de contención posterior ya realizado.

Terreny en venda a Urbanització Can Bergai, de Cabrils. Consta d’una superfície de 846m2 i presenta una inclinació mitja, amb zones planes, per la qual cosa és perfecte per a construir fàcil i còmodament. Ideal per a la construcció d’una casa de dues plantes, aprofitant el desnivell que hi ha, amb vistes a Nord i sol tot el dia. Mur de contenció posterior ja realitzat.

Land for sale in Urbanization Can Bergai, Cabrils. It has an area of ​​846m2 and has a medium slope, with flat areas, so it is perfect for building easily and comfortably. Ideal for the construction of a two flats house, taking advantage of the difference in level, with views to the North and sun all day. Rear retaining wall already completed.

 



Compartir


Solicitar más información

Miembro colaborador: