Land in CABRILS

Reference: 02142

240.000 €




846m2
Surface

846m2
Land

Land for sale in Urbanization Can Bergai, Cabrils. It has an area of ​​846m2 and has a medium slope, with flat areas, so it is perfect for building easily and comfortably. Ideal for the construction of a two flats house, taking advantage of the difference in level, with views to the North and sun all day. Rear retaining wall already completed.

 Terreno en venta en Urbanización Can Bergai, de Cabrils. Consta de una superficie de 846m2 y presenta una inclinación media, con zonas llanas, por lo que es perfecto para construir fácil y cómodamente. Ideal para la construcción de una casa de dos plantas, aprovechando el desnivel existente, con vistas a Norte y sol todo el día. Muro de contención posterior ya realizado.

Terreny en venda a Urbanització Can Bergai, de Cabrils. Consta d’una superfície de 846m2 i presenta una inclinació mitja, amb zones planes, per la qual cosa és perfecte per a construir fàcil i còmodament. Ideal per a la construcció d’una casa de dues plantes, aprofitant el desnivell que hi ha, amb vistes a Nord i sol tot el dia. Mur de contenció posterior ja realitzat.

 



Share


Ask for more information

Collaborating member: